woensdag 12 januari 2011

Druk druk druk

Vrijdag 7 januari 2011 kwam de zeecontainer met al onze inboedel!! Dus vandaar druk druk druk. De mannen van CMS hebben hard hun best gedaan. Het hele weekend dozen uitgepakt. De kinderen konden hun lol op met al hun speelgoed.



(let op dan zie je Karin haar Santa-Fe ook nog)

Zaterdag 8 januari 's-middags kwam ons eerste bezoek uit Nederland aan, oma Hetty is er. Vanaf de vliegtuigspotplek (mooi galgje-woord) hebben we het vliegtuig aan zien komen. Met veel geglunder werd ze onthaald op het vliegveld.


Zondag 9 januari werd er weer uitgepakt. Een ruimte van 2 bij 3 bij 2 ligt vol met lege dozen. Oh, wat is oma blij dat ze er is haha. Nee, ze heeft ook tijd voor vakantie, zwemmen en vooral veel geniet van de kinderen. Vanuit een zonnig Curacao werd Indra toegezongen voor haar 12e verjaardag. s'middags aten we een erg overheerlijke kip met een bierblik in z'n achterste uit de rookoven/BBQ.



Maandag 10 januari weer een dag met verhuismannen van CMS-moving. Ze hebben de lege dozen meegenomen, kastjes in elkaar gezet, zouden het trio-bed in elkaar zetten maar tot op heden (woe 12) hebben we de doos met schroeven niet gevonden. Vol trots lieten de kinderen hun nieuwe school aan oma zien.

Dinsdag 11 januari weer een dag met dozen uitpakken en spulletjes op zijn plek zetten. Nu is de speelhal klaar. Klinkt lekker casino-achtig, maar de kinderen hebben in de hal een hoek met al hun speelgoed. Jord heeft een mooie reclame foto-shoot gemaakt voor Frans, lees Van Leeuwen verhuizingen.

Woensdag 12 januari zijn de Linera-dames Punda gaan verkennen. Erg leuk steegje ontdekt, de Windstraat, met een gallery van Nena Sanchez waar Hetty een popcorn cq eierdozenshirt heeft gekocht. Vraag er naar als ze eind januari weer op Nederlandse bodem is.  En een winkeltje met hele dikke Chichi's. Karin heeft er een kado gekregen. Wat is nou een chichi? Chichi is de koosnaam voor een speciale vrouw, de oudste dochter of zus. In de volksmond betekent dit meer; raad, advies, wijsheid en moederliefdeChichi komt tot leven in de beelden met verschillende handgeschilderd taferelen/figuren. Daarna moeten schuilen voor de regen bij de Waterfortboogjes en fruit gekocht bij de Floating Market.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten