vrijdag 1 april 2011

Feest

Sofie is van de week 7 geworden. Voor haar verjaardag kwamen opa Paul & oma IJske ingevlogen, wat natuurlijk een groot feest is. Zondag hebben we haar verjaarsontbijtje gedaan, want doordeweeks is echt te vroeg. Ze is erg verwend met een zelfmaakkussen, kleren, crea-doe-boekjes, zeemeerminnenbarbie en een zelfgemaakte vlieger van Roos. Om half elf hadden we op het strand van Mambo een afspraak om haar haren in te laten vlechten. Ze heeft er een beetje stijve nek en een heel mooi kapsel aan overgehouden (foto's volgen nog)
Maandag gingen opa & oma mee naar school, waarna we met Roos haar klas meegingen om kunst te bekijken. Roos haar klas heeft als thema Kunst. In Punda waren van het weekend lokale en internationale straatartiesten bezig geweest met streetpainting, oftewel stoepkrijt.
Dinsdag trakteerde Sofie op school; aarbeien en druiven in chocola gedoopt met een marshmallow in een cakevormpje. Het was een succes. Bij het ontbijt kreeg ze de kaarten van iedereen (masha danki) en nog een zelfmaakjuwelendoosje (leuk scrabble woord) 's-middags viel het skypen tegen, Sofie had geen zin en het was chaotisch, omdat iedereen tegelijk belde. De verjaardagsmailtjes en digitale kaartjes hebben we donderdag toen mevrouw weer een beetje rustig was laten zien.
Woensdag vierde Sofie haar verjaardag met de vriendinnetjes. Na de door opa gebakken pannenkoeken trok Sofie uit een hoge hoed de activiteit. Dus werd er het volgende gedaan; schepijs eten, zwemmen met ballen uit de ballenbak, t-shirts schilderen, kadootjes uitpakken, snoephappen in het zwembad, watermeloen eten en de pitten in een teil spugen. Toen was het al weer vier uur en werd iedereen opgehaald. Het was echt een stel leuke meiden en het ging allemaal in goede harmonie.
Donderdag hadden we opa & oma de sleutel van Arno's auto gegeven incl. auto haha en zijn ze zelf naar Punda gegaan en richting Piscadera om te eten. Ondanks de waarschuwing van schoondochter zijn ze toch in het donker door Otrabanda gaan rijden, maar ik geloof dat ze het zelf toch ook niet zo fijn vonden, helemaal als je de weg niet kent. Gelukkig is alles goed gegaan en hebben ze het erg naar hun zin.
Vrijdag kreeg moeders dagje rust, want opa & oma gingen de meiden naar school brengen en ophalen. Op school komt een beroemdheid dus moest iedereen z'n mooiste shirt aan. Via inside informatie hoorde Arno dat Justin Bieber komt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten