woensdag 16 mei 2012

Ayo Curacao

Misschien heeft het al een beetje gegonsd en vraag je je af klopt het nou wel of niet....
en ja het klopt!
Een deel van ons gezin gaat van de zomer weer verhuizen naar Nederland (Karin, Sofie, Roos, Jord en hond Lucky) En nee er is niks mis met ons huwelijk. Dit is zelfs een liefdevol besluit. Eigenlijk zouden we van de zomer op vakantie naar NL gaan. Ons huis in NL staat sinds maart leeg. De echte Caribische hitte moet nog komen en niet iedereen gedijt hier goed op. Dus stelde Arno voor, is het niet verstandiger als jij met de kinderen naar NL gaat. Is het huis weer bewoond, heb jij niet zo veel last van de warmte, kunnen de kinderen het schoolseizoen starten op de Regenboogschool en blijf ik tot de kerst op Curaçao. Dit laatste is natuurlijk voor het gezinnetje wat minder, maar Arno vliegt 1 keer per maand naar NL tot de kerst.
Voor het huis hier op Curaçao moet nu nog een nieuwe huurder zich melden, tot die tijd blijft Arno erin wonen. De spullen staan te koop op de Curaçaose marktplaats. En wat niet wordt verkocht gaat mee of geven we weg aan Ayudo Social, de kerk en andere gelukkigen.

Natuurlijk gaan we Curaçao missen, want het is een heerlijk eiland, mooie standen, lekker altijd buiten, mooie natuur, fantastisch groot huis, grote tuin, heerlijk zwembad. Maar...NL is ook mooi, lekkere seizoenen (die mis je pas als je weg bent...net als die regenbuien :-) De kinderen missen de sneeuw en het ijs. En ook zij zeggen in NL missen we Curaçao en op Curaçao missen we NL. Dus wie weet zal er ooit een hier stage gaan lopen of werken. In ieder geval zullen we zeker nog een keer naar Curaçao gaan, op vakantie. Maar ons hart en leven ligt meer in NL.

Dus vanaf 29 juli zullen jullie ons weer treffen in NL, al dan niet compleet als gezinnetje en v.a. de kerst weer compleet als gezin.

Maar...nu eerst nog even genieten van al het leuks van Curaçao.
Bijv. los achterin de pickup bak om houtjes te sprokkelen voor de BBQ!